Ara

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin temas edebileceği her alanı dezenfekte ettiler.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Derilmek okulumuza ziyarette bulunarak öğretmenlerimize çiçek hediye ettiler. Okul idarecilerimiz ise tüm öğretmenler adına Antalya bölgesine okuldaki öğretmen sayısınca ağaç hediye ederek kendi adlarına düzenlenmiş belgelerini takdim ettiler.

Ara

Okulumuza Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla kurulan kütüphanenin açılışı Kaymakamımız Sayın Emre URHAN, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Tayfun KARATAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakamımız Sayın Emre URHAN eğitime verdiği desteklerden dolayı Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu adına başkan Sayın Tayfun KARATAŞ'a plaket verdi.

Ekm

Pandemi ve uzaktan eğitim şartlarına rağmen yoğun bir çaba ve etkili rehberlik sonucu 7 öğrencimiz daha bursluluk sınavını kazandı. Böylece okulumuzda her sekiz öğrenciden biri bursluluk sınavını kazanmış oldu. Öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmen ve idarecileri kutluyorum.

Nurettin DEMİR

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ile Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Gençler Efendimizin İzinde" Siyer-i Nebi yarışmasında Ordu il ikincisi olan öğrencimiz Abdüssamet AKDERE'ye ödülü Anadolu Gençlik Derneği Çamaş ilçe başkanı Sezgin ÖZKAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan YÜKSEL'in katılımıyla verildi. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün yürüttüğü Kalite Takip Sistemi çerçevesinde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında, İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Mustafa KILIÇ tarafından tüm öğretmenlerimize "Öğretmenlerin Meslek Hastalıkları ve Önleme Yolları" konulu seminer verildi.

May

Okulumuz tarafından tasarımı ve basımı yapılan imsakiyelerimizi, Ramazan Ayı'nın henüz başındayken velilerimize ve Çamaş esnafına hediye ettik. Çamaş esnafı ve velilerimiz tarafından olumlu karşılanan etkinliğimiz beğeni topladı. Etkinliği düzenleyen okul idaremiz ve imsakiye tasarımımızı özenle yapan İlçe Milli Eğitim Özel Büro personeli Bilişim Öğretmeni Kübra ÇELİK'e teşekkür ederiz.