Haz

Bakanlığımızın Kalite Takip Sistemi Mayıs etkinlikleri çerçevesinde havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçemize öğrencilerimizin ders aralarında oturup sohbet edebileceği alanlar oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığından piknik masası talebimiz bulunmaktadır.

Haz

Bakanlığımızın Kalite Takip Sistemi Mayıs etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştiren şiir, hitabet ve sunum becerilerine katkı sağlamak amacıyla 40 şair 40 şiir etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Haz

Bilime meraklı, öğrenmeye istekli, araştırma ve bilinçli bireylerin yetişmesi amacıyla TÜBİTAK'ın desteklediği Tübitak 4006 Bilim Fuarımızın açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bilim Fuarımızda öğrencilerimizin öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları tasarım alanında 12 araştırma alanında 5 inceleme alanında 2 olmak üzere birbirinden güzel toplam 18 proje yer aldı. Bilim Fuarı davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

May

5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle Ordu Kitap Fuarını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hem kitap stantlarını gezerek sevdikleri kitapları aldılar hem de yazarlarla tanışma imkanı buldular.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Songül ERDUR 5. Sınıflarla "Mimarimizde Dinin İzleri" konusunu İlçemiz'in Merkez Camii'ni ziyaret ederek işledi. Öğrencilerimiz Caminin bölümlerini yerinde gözlemleyerek öğrendiler.

May

İlçe Kaymakamımız Sn. Enes ÖZKAN'ın sınava girecek olan 8. Sınıf öğrencileriyle yaptığı görüşmede okulumuz öğrencilerinden gelecekte polis olmak istediğini söyleyen öğrencilerimizi İlçemiz'in Emniyet mensuplarıyla bir araya getirdik. Polisliğin zor ve kolay yönleri hakkında merak ettiklerini soran öğrencilerimiz gelecekte polis olmak için nasıl bir yol izlemeleri konusunda ve mesleğin incelikleri konularında İlçe Komiserimiz Sn. Burak KOÇ'un makamında sohbet ettiler.  Öğrencilerimize rehberlik yapıp, kurumu gezdiren ve bizlere zaman ayıran İlçe Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde ilçeleri gezen oyun tırı bugün öğrencilerimizle buluştu. Sergilenen birbirinden renkli gösterileriyle ilgiyle izleyen öğrencilerimiz gösteri sanatçılarına eşlik edip etkinliklere katılarak bol bol eğlendiler.

Nis

LGS Sınavına hazırlanan 8/B Sınıfı öğrencileriyle sınav kaygısı ve çalışma koşulları hakkında sohbet eden İlçe Kaymakamımız, hedefleri konusunda öğrencilerimizi destekleyerek çok çalışmaları konusunda söz aldı.

Nis

Okulumuz 8/A sınıfı velilerinin organizasyonuyla dün akşam okulumuz halı sahasında iftar programında bir araya geldik. İmam Hatip ailesi olarak emeği geçen tüm velilerimize teşekkür eder Hayırlı Ramazanlar dileriz.

Nis

Kaymakamımız Sayın Enes Özkan, İlçemiz Şehit Şener Karadere İmam Hatip Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencilerini makamında konuk etti. LGS Sınavına hazırlanan 8. Sınıf öğrencileriyle hedefleri ve kariyer planları hakkında sohbet eden Kaymakamımız, hedeflerinden asla vaz geçmemeleri konusunda tecrübe paylaşımında bulundu.

Nis

AFAD Ordu İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yaşanabilecek doğal afetler ve korunma yolları konusunda farkındalık oluşturmak için okulumuz öğrencilerine "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Nis

İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Göz Sağlığım Önemli" projesi kapsamında okulumuzdaki 104 öğrencinin tamamı ilçe sağlık grup başkanlığımızca göz taramasından geçirildi. Tespiti yapılan 7 öğrencimiz Fatsa Devlet Hastanesi uzman hekimlerince muayene edilip gözlük yazıldı. Bu gün teslimi yapılan gözlükler sahiplerine İlçe Kaymakamımız Sn. Enes ÖZKAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet DERİLMEK tarafından dağıtıldı.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz'ün yürüttüğü Kalite Takip Sistemi Şubat-Mart etkinlikleri çerçevesinde Mart ayı içerisinde elverişsiz hava koşulları nedeniyle gerçekleştiremediğimiz Kurtuluş Savaşı, Çanakkaşe Zaferi, Doğu ve Güneydoğu ile 15 Temmuz Şehitleri için okul mescidimizde İlçemiz Edirli Kocaman Mahallesi Camii İmam Hatip'i Muhammed ERDUR hocamızın katılımlarıyla anma programı düzenlendi.

Nis

Genel Müdürlüğümüz'ün yürüttüğü Kalite Takip Sistemi Şubat-Mart etkinlikleri çerçevesinde rol model olacak şahsiyetlerle öğrencilerimizi buluşturmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizle Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sn. Fahri TOPAL'ı makamında ziyaret ettik. Fahri TOPAL eğitim ve spor ile ilgili anılarını öğrencilerimiz ile paylaştı, keyifli bir sohbet oldu.

Nis

Çamaş Şehit Şener Karadere İmam Hatip Ortaokulu'na Ait 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleridir