Nurettin DEMİR - Müdür

1976 Kahramanmaraş doğumludur. Babasının işi nedeniyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladıktan sonra  1996 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.. Mezun olduktan sonra Eylül 2000’de Ordu ili Kabataş İlçesi Alankent İlköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. Zorunlu hizmetini burada tamamladıktan sonra Fatsa Atatürk İlköğretim okulunda görevine devam etti. 2004-2013 yılları arasında Fatsa Ilıca YİBO’da görev yaptı. 2013 yılında idarecilik sınavını kazanarak Çamaş İmam Hatip Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2014 – 2017  yılları arasında okul müdürlüğüne vekalet ettikten sonra aynı kuruma okul müdürü olarak görevlendirildi. Halen bu görevi yürütmektedir.